Tuintrends 2008

Tuintrends 2008: natuur, luxe en comfort
Natuur en luxe ontmoeten elkaar in de tuintrends voor 2008. Na een periode van angst en harde tegenstellingen gloort er weer licht aan de horizon. Daardoor worden de contrasten minder scherp en gaan mensen op zoek naar verdieping, harmonie en rust. De nieuwe tuintrends sluiten daar op aan met veel aandacht voor natuurlijke materialen, luxe en comfort.
 

Clear Folk
Clear Folk
Pure Luxury
Pure Luxury
Unicoloured
Unicoloured

 

Clear Folk Garden
De kinderen helpen bij het plukken van tomaten voor de salade, maar worden afgeleid door twee vlinders die boven hun hoofd fladderen. Na het eten mogen ze nog even ravotten in en om het speelhuis. Als de kinderen op bed liggen, keert de rust terug. Wordt het een welness-uurtje in de hottub of een boek op de veranda? In de appelboom zingt een jonge merel. De geur van kamperfoelie prikkelt de neus. Ouderwets genieten!

 

Pure & Luxury Garden
Na een dag hard werken is het heerlijk thuiskomen in de Pure & Luxury Garden. Bij het aperitief in het tuinhuis komt een gouden schaal met tapas op tafel. Een lange avond loungen - al dan niet met vrienden - ligt in het verschiet. Het ritselende siergras zorgt samen met het stromende water voor een ontspannen sfeer. Alsof je op vakantie bent in een luxe resort. Op warme dagen zorgt de buitendouche – verscholen in het groen - voor verkoeling. Luxe en natuur kunnen heel goed samengaan.

 

 

Unicoloured Garden
De vrienden die komen eten, reageren verbaasd op zoveel kleur en expressie in de Unicoloured Garden. Aan de (felgele!) tafel barst een discussie los over mooi en lelijk, terwijl in de buitenkeuken een lekkere maaltijd wordt klaargemaakt. Als de gasten na een enerverende avond zijn vertrokken, is het tijd voor een cocktail in de strak vormgegeven hottub. Even een moment voor jezelf om de dag in alle rust af te sluiten. En morgen gezond weer op!

 
 
Wanneer u ingelogd bent kunt u foto's van alle trends van afgelopen jaren en van de Floriade Inspiratietuin 2013 met hoge resolutie downloaden.