Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Tuingereedschap

Voor het aanleggen en onderhouden van tuinen zal je heel wat gereedschap nodig hebben. In deze rubriek vind je een overzicht van allerlei tuinmachines en -gereedschap waarmee tuinwerk heel wat makkelijker wordt.

regenton kopen

Regenton kopen en plaatsen

Gratis water voor je tuin? Dat kan door een regenton te plaatsen. Bovendien is zo'n ton niet enkel goed voor je portemonnee, maar ook voor het leefmilieu en je planten. Hoe plaats je zo'n regenton? Hoeveel kost het? En welke uitvoeringen bestaan er? Je ontdekt het in dit artikel.
no image set

Bladblazer kopen: soorten, prijzen en aandachtspunten

Wil je een bladblazer kopen, dan heb je keuze uit verschillende soorten. In dit artikel bespreken we de soorten bladblazers met hun voor- en nadelen en prijzen. Je ontdekt ook enkele aandachtspunten bij het aankopen van dit tuingereedschap.
no image set

Onkruid verbranden met een onkruidbrander

Onkruid verbranden kan met een elektrische onkruidverbrander of een gasbrander. In dit artikel kom je meer te weten over deze soorten onkruidbranders en hun prijzen en over de voordelen en werkwijze van thermische onkruidbestrijding.

Ga voor het juiste tuingereedschap!

Om een tuin aan te leggen en in goede staat te houden is er heel wat gereedschap nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bladblazers, onkruidbranders,... In deze categorie vind je meer informatie over allerlei machines voor tuinwerken.