Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Tuinaanleg: inspiratie, informatie & prijzen

Wil je een nieuwe tuin aanleggen of is je huidige tuin toe aan vernieuwing? Dan ben je in de rubriek Tuinaanleg op de juiste plek! Info over tuinaannemers, de werkwijze van een tuinarchitect en de kostprijs van tuinaanleg vind je hier.

tuin nieuwbouw

Tuin ophogen: stappenplan + kosten

Je tuin ophogen is soms nodig, bijvoorbeeld bij verzakkingen of als je je tuin opnieuw wil inrichten. Welke grondsoort gebruik je en wat zijn de kosten? Lees het hier!
wilde tuin aanleggen

Goedkoop tuin aanleggen

Je tuin goedkoop (laten) aanleggen; het is niet onmogelijk. Weet je echter niet waar je moet beginnen? Met deze 6 tips helpen we je op weg!
kantopsluiting hout

Kantopsluiting

Met een kantopsluiting baken je de verschillende delen van je tuin netjes af. Welke uitvoeringen zijn er? Hoeveel betaal je gemiddeld? En heb je een hovenier nodig voor deze klus? Lees alles hier!

Zelf tuin aanleggen

Wil je zelf een nieuwe tuin aanleggen of je oude tuin heraanleggen? Om je alvast op weg te helpen, geven we je een stappenplan en een paar handige tips om je nieuwe tuin in 5 stappen aan te leggen.
wilde tuin aanleggen

Wilde tuin aanleggen

Wil jij graag een onderhoudsvriendelijke en duurzame tuin? Dan kan je een wilde tuin aanleggen. Zo creëer je een natuurlijk en groen stuk grond in je tuin die goed is voor jou én de biodiversiteit.
tuin aanleggen nieuwbouw

Nieuwbouw tuin aanleggen: 7 tips

Bij een nieuwbouwwoning is de tuin aanleggen vaak één van de laatste klussen. Hoe creëer je de nieuwbouw tuin van jouw dromen? In dit artikel vind je 7 tips voor een prachtig eindresultaat!
tuin bestraten

Tuin bestraten

Is je tuin aan een opfrisbeurt toe? Laat dan je tuin bestraten! Zo geef je een nieuwe uitstraling aan je tuin en geniet je optimaal van de zomerdagen. Hier lees je over de mogelijke types bestrating, kosten en hoe een vakman te werk gaat.
indelen tuin

Tuin indelen

Droom jij ook van een mooie tuin die voldoet aan al je wensen en die tegelijkertijd de beste eigenschappen van je woning versterkt? Dan is het belangrijk om aandacht te…
tuin omspitten en egaliseren

Tuin egaliseren: werkwijze & kostprijs

De tuin egaliseren is noodzakelijk als je een mooie, egale en duurzame basis wenst voor je gazon, tuinhuis, terras,... Lees hier meer over de voordelen, de werkwijze & de prijs van nivelleringswerken.
hovenier

Tuinman: werkwijze & prijs

Tuinaanleg en -onderhoud vormen twee belangrijke onderdelen van het takenpakket van tuinmannen. In dit artikel lees je de taken van een tuinman en je komt ook het uurtarief van hoveniers te weten.
aanleggen tuin

Tuinaanleg: werkwijze en prijs

Het aanleggen van de tuin is iets waar je goed moet over nadenken voor je eraan begint: het opstellen van een goed tuinontwerp is dan ook een belangrijke stap alvorens te beginnen aan de daadwerkelijke tuinaanleg. Ontdek hier meer info en prijzen voor het aanleggen van tuinen.
tuinaannemer in een tuin

Tuinaannemer: werkwijze en kostprijs

Een tuinaannemer kan je op professionele wijze helpen bij het aanleggen en onderhouden van je tuin. Hij heeft een grote materiaalkennis en heel wat praktische ervaring. Hier ontdek je hoe tuinprofessionals te werk gaan en hoeveel ze kosten.
bloemenweide aanleggen

Bloemenweide aanleggen: Mogelijkheden en tips

Een bloemenweide fleurt je tuin helemaal op. Voor de aanleg ervan zijn er heel wat mogelijkheden. Ontdek in dit artikel tips, advies & inspiratie voor de aanleg en het onderhoud van bloemenweides.
tuinaanleg

Tuinaanleg: werkwijze en prijzen

Om de tuin van je dromen te creëren moet je goed nadenken over de tuinaanleg: wat voor type tuin wil je? Waar komt je terras te liggen? Welke bomen en planten kies je? Hoe groot moet het gazon zijn? Het zijn allemaal vragen waarmee je rekening moet houden als je een tuin gaat aanleggen.

Om de aanleg van de tuin te vergemakkelijken kan je gebruikmaken van allerlei machines. In de rubriek "Tuinaanleg machines" kom je te weten welke tuinmachines er zoal nodig zijn bij het aanleggen van tuinen.

In deze rubriek vind je veel nuttige informatie, tips en inspiratie voor de aanleg van je tuin. Wil je je tuin professioneel laten aanleggen? Je komt hier ook alles te weten over de kostprijs van tuinaanleg en het verdere onderhoud.