Tuinplannen? Wij helpen jou.

Tuinaanleg: inspiratie, informatie & prijzen

Wil je een nieuwe tuin aanleggen of is je huidige tuin toe aan vernieuwing? Dan ben je in de rubriek Tuinaanleg op de juiste plek! Info over tuinaannemers, de werkwijze van een tuinarchitect en de kostprijs van tuinaanleg vind je hier.

indelen tuin

Tuin indelen

Droom jij ook van een mooie tuin die voldoet aan al je wensen en die tegelijkertijd de beste eigenschappen van je woning versterkt? Dan is het belangrijk om aandacht te…
tuin omspitten en egaliseren

Tuin egaliseren: werkwijze & kostprijs

De tuin egaliseren is noodzakelijk als je een mooie, egale en duurzame basis wenst voor je gazon, tuinhuis, terras,... Lees hier meer over de voordelen, de werkwijze & de prijs van nivelleringswerken.
hovenier

Tuinman: werkwijze & prijs

Tuinaanleg en -onderhoud vormen twee belangrijke onderdelen van het takenpakket van tuinmannen. In dit artikel lees je de taken van een tuinman en je komt ook het uurtarief van hoveniers te weten.
aanleggen tuin

Tuinaanleg: werkwijze en prijs

Het aanleggen van de tuin is iets waar je goed moet over nadenken voor je eraan begint: het opstellen van een goed tuinontwerp is dan ook een belangrijke stap alvorens te beginnen aan de daadwerkelijke tuinaanleg. Ontdek hier meer info en prijzen voor het aanleggen van tuinen.
tuinaannemer in een tuin

Tuinaannemer: werkwijze en kostprijs

Een tuinaannemer kan je op professionele wijze helpen bij het aanleggen en onderhouden van je tuin. Hij heeft een grote materiaalkennis en heel wat praktische ervaring. Hier ontdek je hoe tuinprofessionals te werk gaan en hoeveel ze kosten.
bloemenweide aanleggen

Bloemenweide aanleggen: Mogelijkheden en tips

Een bloemenweide fleurt je tuin helemaal op. Voor de aanleg ervan zijn er heel wat mogelijkheden. Ontdek in dit artikel tips, advies & inspiratie voor de aanleg en het onderhoud van bloemenweides.
tuinaanleg

Tuinaanleg: werkwijze en prijzen

Om de tuin van je dromen te creƫren moet je goed nadenken over de tuinaanleg: wat voor type tuin wil je? Waar komt je terras te liggen? Welke bomen en planten kies je? Hoe groot moet het gazon zijn? Het zijn allemaal vragen waarmee je rekening moet houden als je een tuin gaat aanleggen.

Om de aanleg van de tuin te vergemakkelijken kan je gebruikmaken van allerlei machines. In de rubriek "Tuinaanleg machines" kom je te weten welke tuinmachines er zoal nodig zijn bij het aanleggen van tuinen.

In deze rubriek vind je veel nuttige informatie, tips en inspiratie voor de aanleg van je tuin. Wil je je tuin professioneel laten aanleggen? Je komt hier ook alles te weten over de kostprijs van tuinaanleg en het verdere onderhoud.