Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Tuinontwerp

Een tuin ontwerpen vereist planning & voorbereiding. Laat je hierin bijstaan door een tuinaannemer of een tuinarchitect. In deze rubriek vind je handige tips & heel wat inspiratie voor je tuinontwerp.

tuinadvies uitgelicht

Tuinadvies

Voor tuinadvies op maat kan je terecht bij een tuinarchitect, tuinaannemer of hovenier. Maar op welke groenexpert doe je nu best een beroep voor tuinadvies op jouw maat? Je ontdekt het allemaal in dit artikel!
hoogteverschil tuin

Hoogteverschillen in de tuin

Het is helemaal niet nodig om hoogteverschillen in een tuin af te vlakken. Je kan hoogteverschillen namelijk op verschillende manieren aanpakken, zodat je toch een mooi geheel krijgt. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden.
ontwerp van de tuin

Tuin ontwerpen

Wil je een tuin ontwerpen, dan moet je op heel wat zaken letten. Ontdek hier hoe een tuinontwerp tot stand komt, hoe een tuinarchitect te werk gaat en aan welke prijs je je kan verwachten voor het laten ontwerpen van de tuin.
Prijs tuinarchitect

Tuinarchitect: Prijs en werkwijze

Om de tuin van je dromen te creëren, kan je beroep doen op een tuinarchitect. Hier kom je te weten hoe een tuinarchitect te werk gaat en wat de uiteindelijke prijs is voor een tuinontwerp.
width=

Hoe begin je een tuin te ontwerpen?

Tuinontwerpen zijn het productief van intensief werk. Voor een goed ontwerp ga je dan ook niet over één nacht ijs. Het is geen slecht idee om je te laten bijstaan door tuinarchitecten of tuinaannemers. Bekijk ook voorbeelden van moderne tuinen, strakke tuinen en klassieke tuinen. Zo weet je tuinarchitect perfect wat je verwacht van je tuinontwerp. Bekijk de artikels hierboven voor extra inspiratie.