Bestrating

Dankzij een kwalitatieve bestrating in je tuin kan je je comfortabel verplaatsen. Een mooi aangelegd tuinpad, een robuust terras in klinkers of een stevige oprit; met bestratingswerken maak je je tuin heel wat aangenamer!

grastegels oprit uitgelicht 0

Grastegels: info, soorten en prijzen

Grastegels, ook grasdallen genoemd, worden zowel op openbare plekken als voor privé-eigendommen toegepast. Ze hebben het grote voordeel ten opzichte van klinkers en asfalt dat ze veel meer water doorlaten.

bankirai terras leggen 0

Bankirai terras: eigenschappen, mogelijkheden & prijzen

Een bankirai terras is zonder twijfel een goede keuze. Het is sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, makkelijk te bewerken, … Alles over de eigenschappen, prijs, uitvoeringen, plaatsing en het onderhoud van een terras in bankirai lees je hier.

bestrating tuin 0

Sierbestrating aanleggen: info, realisaties & prijzen

Sierbestrating maakt je tuin helemaal af. De bestrating bestaat in verschillende soorten en kan ook diverse vormen aannemen. Zo kan je een oprit, terras, tuinpad volledig naar eigen wens en smaak laten aanleggen. In dit artikel ontdek je diverse mogelijkheden en ideeën!

terras met klinkers leggen 0

Terras met klinkers aanleggen: mogelijkheden en prijzen

Terrasklinkers zijn een klassieker voor het aanleggen van terrassen. In dit artikel bespreken we verschillende soorten klinkers waarmee je een terras kan aanleggen, hun mogelijke uitvoeringen en de prijzen per m2 van deze klinkerwerken.

tegels terras 0

Terrastegels: materialen en prijzen

Terrastegels zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, afmetingen en afwerkingen. In dit artikel ontdek je de meest gebruikte materialen voor buitentegels en hun prijzen per vierkante meter.

prijs klinkers leggen per m2 0

Prijs klinkers leggen per m2

Klinkers leggen is arbeidsintensief, maar het geeft je terras of tuinpad een mooie uitstraling. In dit artikel vind je alle informatie over de prijs van klinkers per m2 en de kostprijs van de verschillende materialen.

bestratingswerken 0

Bestratingswerken in de tuin: overzicht

Wil je bestratingswerken laten uitvoeren in de tuin, dan zijn er veel opties waaruit je kan kiezen. In dit artikel bespreken we verschillende materialen voor het bestraten van opritten, tuinpaden en terrassen.

aanleg tuinpad 0

Tuinpad aanleggen: materialen & kostprijs

Een tuinpad aanleggen maakt de verplaatsingen in de tuin heel wat makkelijker. Hier bespreken we enkele frequent gebruikte materialen voor de aanleg van tuinpaden en je komt ook de prijzen te weten.

klinkers leggen 0

Klinkerwerken

Als je klinkers wil leggen, dan moet je erg nauwkeurig te werk gaan. In dit artikel ontdek je de mogelijkheden die er zijn bij klinkerwerken en hoe klinkers gelegd worden voor de bestrating van de tuin.

tuinpad klinkers 0

Soorten klinkers voor een tuinpad

Wil je een tuinpad in klinkers aanleggen, dan heb je nog keuze uit verschillende soorten klinkers en heel wat mogelijke afwerkingen. Hier lees je de kenmerken van klei- en betonklinkers en de prijs van klinkerwerken.

Bestrating: mogelijkheden en tips

Een goede bestrating vergemakkelijkt de verplaatsingen in de tuin. Er zijn heel wat opties op het gebied van materialen, afwerkingen,... voor de tuinbestrating. In deze rubriek ontdek je allerlei mogelijkheden en tips voor bestratingswerken.

 

bestrating