Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Bestrating

Dankzij een kwalitatieve bestrating in je tuin kan je je comfortabel verplaatsen. Een mooi aangelegd tuinpad, een robuust terras in klinkers of een stevige oprit; met bestratingswerken maak je je tuin heel wat aangenamer!

tuin laten betegelen

Tuin betegelen: soorten tegels, plaatsing, ...

Als je je tuin wil (her-)inrichten is betegelen aangeraden. Wat zijn dan je opties en met welke kosten moet je rekening houden? En hoe ga je eigenlijk te werk als je dit zelf wilt doen? Lees het hier!
keramische tuintegels

Keramische tuintegels

Keramische tuintegels zijn de perfecte oplossing voor je nieuwe terras, tuinpad, ... Benieuwd naar de mogelijke uitvoeringen, de gemiddelde prijs per m² en de plaatsing? Je ontdekt het in dit artikel!
oprit bestraten

Oprit bestraten

Wil je je oprit bestraten? Dan kan je kiezen uit tal van mogelijke materialen. Van klinkers over grind tot grasdallen. In dit artikel ontdek je alle opties en hun prijzen, de vereiste opbouw van een oprit, de valkuilen die je zeker moet vermijden, ...
grastegels oprit voorbeeld

Grastegels: info, soorten en prijzen

Grastegels, ook grasdallen genoemd, worden zowel op openbare plekken als voor privé-eigendommen toegepast. Ze hebben het grote voordeel ten opzichte van klinkers en asfalt dat ze veel meer water doorlaten.
bestrating tuin

Sierbestrating aanleggen: info, realisaties & prijzen

Sierbestrating maakt je tuin helemaal af. De bestrating bestaat in verschillende soorten en kan ook diverse vormen aannemen. Zo kan je een oprit, terras, tuinpad volledig naar eigen wens en smaak laten aanleggen. In dit artikel ontdek je diverse mogelijkheden en ideeën!
prijs klinkers leggen per m2

Prijs klinkers leggen per m2

Klinkers leggen is arbeidsintensief, maar het geeft je terras of tuinpad een mooie uitstraling. In dit artikel vind je alle informatie over de prijs van klinkers per m2 en de kostprijs van de verschillende materialen.
bestratingswerken

Bestratingswerken in de tuin: overzicht

Wil je bestratingswerken laten uitvoeren in de tuin, dan zijn er veel opties waaruit je kan kiezen. In dit artikel bespreken we verschillende materialen voor het bestraten van opritten, tuinpaden en terrassen.
aanleg tuinpad

Tuinpad aanleggen: materialen & kostprijs

Een tuinpad aanleggen maakt de verplaatsingen in de tuin heel wat makkelijker. Hier bespreken we enkele frequent gebruikte materialen voor de aanleg van tuinpaden en je komt ook de prijzen te weten.
klinkers leggen

Klinkerwerken

Als je klinkers wil leggen, dan moet je erg nauwkeurig te werk gaan. In dit artikel ontdek je de mogelijkheden die er zijn bij klinkerwerken en hoe klinkers gelegd worden voor de bestrating van de tuin.
tuinpad klinkers

Soorten klinkers voor een tuinpad

Wil je een tuinpad in klinkers aanleggen, dan heb je nog keuze uit verschillende soorten klinkers en heel wat mogelijke afwerkingen. Hier lees je de kenmerken van klei- en betonklinkers en de prijs van klinkerwerken.
bestrating

Bestrating: mogelijkheden en tips

Een goede bestrating vergemakkelijkt de verplaatsingen in de tuin. Er zijn heel wat opties op het gebied van materialen, afwerkingen,... voor de tuinbestrating. In deze rubriek ontdek je allerlei mogelijkheden en tips voor bestratingswerken.