Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Grasmaaier

Door je gras regelmatig te maaien blijft je gazon mooi onderhouden. Maar welke grasmaaier kun je daar best voor gebruiken? In deze rubriek stellen we de verschillende soorten grasmaaiers voor die op de markt zijn. Lees hier alles over hun specifieke eigenschappen, voor- en nadelen en prijzen.

grasmachine kopen

Grasmaaier kopen: soorten en prijzen

Een grasmachine is erg belangrijk voor het onderhouden van je gazon. Wil je een nieuwe grasmaaier kopen, dan zoek je best voldoende informatie op over de mogelijkheden. In dit artikel ontdek je de verschillende soorten grasmaaiers, met hun voor- en nadelen en prijzen.
robotmaaier

Robotmaaier: info & prijzen

Met een robotmaaier ben je verzekerd van een gazon dat steeds piekfijn in orde en nooit te lang is. En dat zonder enige moeite te hoeven doen. In dit artikel kom je meer te weten over de werking, voor- en nadelen en prijzen van een maairobot.

Tips voor de perfecte grasmaaier

Bij het kiezen van een nieuwe grasmaaier spelen enkele factoren een rol. Zo kan je best rekening houden met onder meer de grootte van je tuin, de gewenste tijdsbesteding en de functies en besturing van de grasmaaier. Er zijn heel wat mogelijkheden: elektrische grasmaaiers, benzine grasmaaiers, hand- of zitmaaiers, robotmaaiers, kooimaaiers,... Ontdek er alles over in de artikels hierboven.