Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Bomen planten, snoeien en verwijderen

Wil je nieuwe bomen planten of ben je op zoek naar de meest geschikte manier om bomen te snoeien of te vellen? In deze categorie kom je alles te weten over de verschillende boomsoorten, hoe je een boom moet planten, ziekten en zoveel meer…

Populier snoeien

Populier: kenmerken en soorten

Populieren komen veel voor in België. Ze kennen dan ook een lange geschiedenis. Ze bestaan in heel wat soorten. Ontdek in dit artikel meer over de soorten, eigenschappen en kenmerken van deze snelgroeiende boom.
leibomen planten aan modern huis

Leibomen planten

Een leiboom biedt heel wat privacy. Het dient als een goede bescherming tegen de zon. Hier kom je te weten hoe je ze best plant en onderhoudt, hoeveel ze kosten en wat de populairste leibomen zijn.
kapvergunning bomen regelgeving

Kapvergunning bomen aanvragen

Als je een boom wil vellen, kan je niet zomaar aan de slag gaan. Soms heb je namelijk een kapvergunning nodig. In dit artikel kom je te weten wanneer een kapvergunning voor bomen vereist is.
bomen vellen

Bomen vellen: Werkwijze en kostprijs

Soms is het vellen van bomen noodzakelijk. Bomen kappen gebeurt omwille van veiligheidsredenen of omwille van de gezondheidstoestand van de boom. Ontdek hier heel wat tips en advies.
leifruit planten

Leifruit: soorten & tips

Er zijn veel verschillende soorten leifruit, zoals appelen, peren, abrikozen,... In dit artikel lees je welke leifruitsoorten de interessantste zijn en waar je op moet letten bij aankoop.
boomwortels frees

Boomwortels verwijderen met een frees

Het verwijderen van een boomwortel doe je met behulp van een stronkenfrees. Het is een snelle en betaalbare oplossing. Ontdek hier hoe het in zijn werk gaat en waar je op moet letten.