Zwembaden

Een aangename duik in een lekker fris zwembad is heel erg welkom tijdens hete zomerdagen. Een zwembad is dan ook een zalige toevoeging aan je tuin die het tuinleven heel wat leuker maakt. In deze categorie vertellen we je meer over de aanleg van zwembaden en hun kostprijs.

monoblock zwembad 0

Monoblock zwembad: eigenschappen, prijzen & realisaties

Met een monoblock zwembad kan je al relatief goedkoop zwemmen en genieten in je tuin. Dit prefab zwembad is bovendien in verschillende vormen en maten te verkrijgen. Lees hier meer over de voor- en nadelen, uitvoeringen en prijzen van monoblock zwembaden.

zwembad buiten 0

Buitenzwembad: mogelijkheden & materialen

Er zijn heel wat mogelijkheden voor de plaatsing van een zwembad in de tuin. In dit artikel ontdek je onder meer de mogelijke materialen voor een buitenzwembad en de voor- en nadelen van een inbouw en opbouw zwembad.

prijs zwembad 0

Prijs zwembad

Een zwembad is een leuke plek om te ontspannen. Er zijn heel wat materialen waaruit een zwembad kan vervaardigd worden. In dit artikel ontdek je wat de prijs is van de verschillende materialen voor zwembaden.

Neem hier een duik in onze artikels over zwembaden!

Een zwembad in de tuin is een zalig ontspanningsoord. Zeker op een warme zomerdag is het heerlijk om in het water te vertoeven. Ontdek hier tips, materialen en prijzen voor de aanleg van een zwembad.

 

zwembad