Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Tuininspiratie

Als je op zoek bent naar inspiratie voor het creëren van je droomtuin, dan kan je zeker een kijkje nemen in deze rubriek. Hier vind je heel wat voorbeeldtuinen waarbij je heel wat ideeën kan opdoen voor de inrichting van je eigen tuin.

Landelijke tuinen Moderne tuinen

siertuinen

Siertuinen: tips en inspiratie

Siertuinen kenmerken zich door allerlei planten, bolgewassen, struiken, bomen, tuinornamenten, enzovoort. Je kan er heel creatief mee omspringen, met een uniek en karaktervol resultaat tot gevolg. Inspiratie en tips lees je in dit artikel.
tuin aanleggen weinig onderhoud

10 tips voor een onderhoudsvriendelijke tuin

Om je tuin ordelijk te houden is een regelmatig onderhoud nodig. Heb je geen tijd voor het onderhouden van de tuin of heb je niet echt groene vingers? Dan kan je kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Bekijk hier onze 10 tips voor het aanleggen van tuinen die weinig onderhoud vragen.
no image set

10 tips voor een aangename tuininrichting

Ben je op zoek naar wat inspiratie voor de inrichting van je tuin? Bekijk dan hier onze 10 tips voor een gezellige tuininrichting. Onder meer kleine, grote en mediterraanse tuinen komen aan bod.
kleine tuin aanleggen

Kleine tuin aanleggen: werkwijze, prijs en inspiratie

Wil je een kleine tuin aanleggen, dan moet je goed nadenken over het gebruik van de beschikbare ruimte. In dit artikel vind je handige tips en prijzen voor de aanleg van kleine tuinen, van ontwerp tot inrichting, en inspiratie voor je eigen tuin.
landelijke tuinen

Landelijke tuinen: fotospecial

In deze fotospecial vind je leuke ideeën voor het inrichten van een landelijke tuin. Bekijk zeker de mooie voorbeelden van landelijke tuinen, gaande van echte klassiekers tot tuinen met een moderne toets.
strakke voortuin

Voortuin: trends en inspiratie

De voortuin is het visitekaartje van je woning. Voor het ontwerp ervan kan je heel wat kanten uit. In dit artikel ontdek je enkele trends voor moderne voortuinen zodat je inspiratie kan opdoen voor je eigen tuin.
strak terras voorbeeld

Moderne tuinen: fotospecial

Moderne tuinen hebben vaak een strak terras met ernaast een mooi egaal gazon met een gezellige begroeiing aan de rand. In deze fotospecial kan je meegenieten van het ontwerp van enkele moderne tuinen.

Voorbeeldtuinen: vind hier inspiratie voor je eigen tuin!

Als je een tuin wil (her)aanleggen, dan kan je kiezen uit heel wat stijlen. In deze categorie vind je foto's van verschillende soorten tuinen. Ga op ontdekking in de voorbeeldtuinen en laat je inspireren!