Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Tuinafsluitingen

Tuinafsluitingen zijn erg handig om je tuin af te bakenen. Natuurlijk wil je een tuinafsluiting die elegant is en ook goed past bij de rest van je tuininrichting. In deze rubriek vind je talrijke ideeën voor de omheining van jouw tuin.

houten weideomheining

Weideomheining

Met een weideomheining bescherm je jouw dieren en zorg je dat ze niet zomaar weg kunnen lopen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, en hoeveel zo'n omheining je gemiddeld kost? Lees dan snel verder!
natuurlijke tuinafscheiding haag

Natuurlijke tuinafscheiding

Wil je een natuurlijke tuinafscheiding plaatsen? Dan kan je kiezen voor een omheining met of zonder planten. Ontdek in dit artikel welke mogelijkheden er zijn en hoeveel ze kosten. We inspireren je ook met enkele mooie realisaties.
lage tuinafsluiting hout

Lage tuinafscheiding

Wil je je tuin afbakenen en tegelijk het contact met je omgeving behouden? Dan is een lage tuinafscheiding een ideale oplossing. Uit welke materialen en uitvoeringen kan je kiezen? En hoe zit het met de prijs? Je leest het in dit artikel!
tuinafrastering

Tuinafrastering

Met een tuinafrastering kies je voor een een budgetvriendelijke tuinafsluiting die jarenlang mee gaat. Ook behoud je voldoende doorkijk. Alles over de mogelijkheden, prijzen, plaatsing, ... lees je in dit artikel!
gevlochten tuinscherm

Gevlochten tuinscherm

Voor een mooie, natuurlijke tuinafscheiding is een gevlochten tuinscherm een uitstekend alternatief. Welke soorten gevlochten tuinschermen zijn er precies? Wat is de prijs per strekkende meter meter? En kan je…
zichtbreeknet-tuin

Zichtbreeknet

Wil je op een snelle, eenvoudige en goedkope manier voor meer privacy zorgen in je tuin? Dat kan met een zichtbreeknet. Je moet zo'n privacydoek enkel tegen je draadafsluiting bevestigen. In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden en prijzen van zichtbreeknetten.
kunststof schutting

Tuinafsluiting kunststof: info & prijzen

Een kunststof omheining is een ideale keuze wanneer je op zoek bent naar een lichte maar sterke tuinafsluiting. De mogelijkheden op vlak van uitvoering zijn groot. In dit artikel lees je alles over de voor- en nadelen, mogelijkheden en prijzen van een kunststof schutting.
houten tuinafsluiting

Tuinomheiningen: soorten en advies

De keuze aan tuinafsluitingen is erg groot. Ontdek hier verschillende materialen voor omheiningen en hun voordelen. We geven je ook nog enkele tips die de keuze van een afsluiting makkelijker maken.
steenkorven

Schanskorven

Voor wie op zoek is naar een stevige en privacy biedende tuinafsluiting, zijn schanskorven zeker een optie. In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van dit type tuinafsluiting en je komt ook te weten hoeveel schanskorven kosten.
betonnen-afsluiting

Betonnen afsluiting

Een betonnen afsluiting staat erg stevig, maar lijkt misschien een beetje kil. Toch zijn er enkele mogelijkheden om een betonafsluiting een mooie uitstraling te geven. Hier ontdek je deze mogelijkheden en hun prijzen.
tuinschermen

Tuinschermen

Voor de afsluiting van je tuin zijn tuinschermen een oplossing met vele mogelijkheden. Hier lees je welke materialen zoal gebruikt worden voor de vervaardiging van deze schermen en je komt te weten wat de kostprijs is.
houten afsluiting

Houten afsluitingen: mogelijkheden en kostprijs

Een tuinafsluiting in hout geeft je tuin heel wat cachet. Ze passen bij elke woning of tuinstijl. Ze zijn te verkrijgen in heel wat verschillende houtsoorten. Ontdek in dit artikel advies en prijzen van houten tuinafsluitingen.
no image set

Kastanje afsluitingen: uitvoeringen en prijzen

Kastanjehout is erg geschikt voor het vervaardigen van omheiningen. In dit artikel nemen we de mogelijke uitvoeringen van afsluitingen uit deze houtsoort en hun gemiddelde prijzen per lopende meter onder de loep.
no image set

Draadafsluiting

Draadafsluitingen zijn een snelle en onderhoudsvriendelijke manier om je tuin af te bakenen. Je hebt de keuze uit heel wat soorten en materialen. Ontdek in dit artikel meer over de soorten en voordelen van afsluitingen met draad.
tuinafsluitingen kiezen

De tuinafsluiting die bij jou past

Je tuin is een plek waar je tot rust wil kunnen komen. Daarom zijn tuinafsluitingen een belangrijk element voor de inrichting van je tuin. De lijst van verschillende soorten tuinomheiningen is lang, dus je vindt zeker wel een type afsluiting dat bij jou in de smaak valt en in de inrichting van je tuin past.

In deze artikels vind je informatie en inspiratie voor de omheining van je tuin. Je ontdekt ook steeds de voordelen en nadelen van de verschillende soorten afsluitingen. Zo geraak je goed op weg om je tuin om te toveren tot een zalige plek om te vertoeven.