Groenten kweken: info & tips

Wil je zelf groenten kweken? In deze categorie vind je nuttige artikels voor wie zelf groenten wil kweken in de moestuin.

moestuinbak 0

Eigen groenten verbouwen in een moestuinbak

Dankzij moestuinbakken kweek je eenvoudig je eigen groenten waar je maar wil. Deze bakken zijn geschikt voor stadstuinen en grote tuinen, maar bijvoorbeeld ook voor het terras of balkon. Een moestuinbak kan je zelf maken of kant en klaar kopen in verschillende uitvoeringen en maten. Lees hier meer!

tunnelserre 0

Tunnelserre: advies & prijzen

Een tunnelserre is een goedkoop alternatief voor de glazen tuinserres. In dit artikel vertellen we je hoe tunnelserres worden opgebouwd, wat de voor-en nadelen zijn, en hoeveel ze kosten.

serre kopen tips 0

Serre kopen: Tips & inspiratie

Wie graag in de moestuin bezig is, kan overwegen om een serre te kopen. In dit artikel kom je te weten welke types tuinserres er bestaan, wat de beste positionering is, wat de kostprijs is en zoveel meer.

rabarber planten 11

Rabarber

Rabarber is lekker en gezond. Je maakt er heerlijke rabarbertaart of rabarberconfituur mee. Dankzij onze handige rabarberkalender kom je te weten hoe en wanneer je deze groente moet planten, bemesten, onderhouden en oogsten.