Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
by Buldit
Tuinplannen? Wij helpen jou.

Tuindagen Beervelde: een feest van de tuin

Tijdens het weekend van 6, 7 en 8 mei vormt het prachtige Park van Beervelde opnieuw het decor voor de Tuindagen. Op deze tuinbeurs kunnen tuinliefhebbers hun hartje ophalen en zich vergapen aan heel wat natuurpracht. Het thema voor deze editie is “La Vie en Rose”, een opgewekte en fleurige boodschap die perfect past bij de lente-editie van dit feest van de tuin.

 

Wat zijn de Tuindagen van Beervelde?

tuindagen Beervelde
© Tuindagen Beervelde

Tweemaal per jaar, in de herfst en in de lente, worden in het Park van Beervelde de Tuindagen georganiseerd. In het fraaie domein kan je bij meer dan 200 deelnemende exposanten heel wat leuke tuinzaken ontdekken zoals bloemen, planten, tuindecoratie,… Bovendien zijn er ook optredens en demonstraties die je kan gaan bekijken en je kan natuurlijk ook op verschillende locaties in het park een hapje en een drankje krijgen. Op die manier worden de Tuindagen van Beervelde meer dan een tuinbeurs, het is een echt feest van de tuin.

 

Thema Tuindagen Beervelde mei 2016: La Vie en Rose

thema tuindagen Beervelde
© Tuindagen Beervelde

De organisatie kiest telkens ook een centraal thema voor de Tuindagen. Voor deze editie heeft ze gekozen voor “La Vie en Rose”. Zo willen de organisatie en de exposanten een vrolijke boodschap brengen aan de tuinliefhebbers. Deze fleurige boodschap sluit natuurlijk perfect aan bij de lentekriebels: het wordt warmer weer, de bomen krijgen terug bladeren, de bloemen vertonen hun kleurenpracht,… Het tuinleven door een roze bril dus!

 

 

 

Wat krijg ik te zien?

Op de Tuindagen kan je terecht voor zogoed als alles dat met de tuin te maken heeft: schaduwplanten, bloembollen, lelies, buitenkeukens, tuingereedschap,… Het zijn maar enkele standen die je kan bezichtigen. Natuurlijk proberen de standhouders ook het thema “La Vie en Rose” zo goed mogelijk tot leven te brengen om een aangename ervaring te creëren voor de bezoekers. Zo kan je gaan kijken naar de Japanse roos, proeven van een rozenijsje van paardenmelk of je laten verwonderen door een mooie selectie van moestuingroenten die een roze kleur hebben in hun bladeren, stelen, vruchten of zaden hebben.

 

Praktische info

De lente-editie van de Tuindagen van Beervelde 2016 vindt plaats in het Park van Beervelde tijdens het weekend van 6, 7 en 8 mei, telkens van 10 tot 18 uur. De toegangsprijs bedraagt 12 euro aan de kassa en 10 euro in voorverkoop. De toegang is gratis voor kinderen tot en met 14 jaar. Je kan bovendien gratis parkeren.

Meer info vind je op de pagina van het Park van Beervelde.

Beoordeel dit artikel
Nog geen reacties
Beoordeel dit artikel
Lees ook
tuin laten betegelen
Tuin betegelen: soorten tegels, plaatsing, ...
tuin ontwerpen nieuwbouw
Tuin heraanleggen: opties & prijzen
tuin nieuwbouw
Tuin ophogen: stappenplan + kosten
wilde tuin aanleggen
Goedkoop tuin aanleggen
kantopsluiting hout
Kantopsluiting
houten weideomheining
Weideomheining
tuinieren in de herfst
Tuinieren in de herfst: 7 tips voor een winterklare tuin!
Zelf tuin aanleggen